Point to point straalverbinding

Lagere kosten met een wireless Point to Point straalverbinding.

De kosten van kabels en het aanvragen van vergunningen worden steeds hoger. Een draadloze verbinding om netwerken die zich in verschillende gebouwen of op verschillende locaties bevinden met elkaar te verbinden is daarom een interessante oplossing. Deze point to point straalverbinding kunnen steeds hogere bandbreedtes aan en ook grotere afstanden overbruggen. De enige voorwaarde is een goede zichtverbinding tussen de antennes.

Wat is er nodig voor een Point to Point straalverbinding?

Voor het aanleggen van een verbinding tussen twee panden zijn normaal gesproken nodig een zender, een ontvanger, antennes, antennekabels en eventueel statieven.

Toepassingen van een Point to Point verbinding

Een Point to Point verbinding is in veel gevallen een ideale oplossing. Hotels of scholen met meerdere locaties of bedrijven met meerdere kantoorpanden zijn met een straalverbinding in staat om hun netwerken op een goedkope en veilige wijze met alkeer te verbinden.

Interesse in een point to point straalverbinding? Vraag een offerte aan of maak vrijblijvend een afspraak voor een advies.

Wlan Netwerk Advies  is een initiatief van LANCOM Systems.  LANCOM Systems is een toonaangevende Duitse producent van draadloze LAN-technologie op basis van bedrijfsstandaarden.