LANCOM Systems - WLAN voor bedrijven en organisaties

LANCOM Systems is dé europese producent van WLAN-technologie.

LANCOM levert Wlan technologie voor zowel binnen als buiten. LANCOM Systems werkt samen met gespecialiseerde Wifi resellers in België met de nodige kennis en knowhow over de aanleg en toepassingen van wireless Lan netwerken in verschillende branches.

LANCOM is een duitse leverancier die Europees denkt en handelt en hanteert een duidelijke ‘Made in Germany’-aanpak met pre- en after-sales-diensten van topkwaliteit.

Hebt u een vraag  over de wireless lan oplossingen van LANCOM of wilt u ondersteuning bij een concreet project in België?  Wij helpen u graag verder en voorzien u van aanvullende informatie.

Bedrijfsnetwerken

Belgische klanten van LANCOM Systems profiteren van praktische oplossingen voor network connectivity (VPN) en Wireless LAN. Sinds 2002 realiseert LANCOM Systems netwerken voor grote ondernemingen, MKB bedrijven, overheden en instellingen, we hebben dus al vele jaren ervaring. De oplossingen die we bieden zijn er in alle soorten en maten, net zoals onze klanten: ASICS, Mediriaan College, Mazda, Diakonessen ziekenhuis (DIAK), FIGI hotel zeist, Google Deutsche Telekom en meer. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van meer dan 5.000 partners die zich over heel Europa bevinden. Onze klanten kunnen zo altijd de juiste contactpersoon vinden.

Uitstekende kwaliteit

De kwaliteit die LANCOM Systems biedt is voortreffelijk. De eigen R&D-afdeling zorgt voor communicatie-oplossingen die innovatief en flexibel zijn. Deze oplossingen zijn afgestemd op de behoeften van de klanten. Het netwerk van deskundige partners, die beschikken over klantgerichte competenties, is altijd beschikbaar wanneer dat nodig is.

Gebruiksvriendelijke oplossingen

Wij hebben een eigen besturingssysteem, LCOS (LANCOM Operating System). Dit systeem garandeert een gelijkmatige configuratie, zelfs op verschillende platformen, met name voor complexe installaties. De oplossingen uit dit systeem zijn hierdoor gebruiksvriendelijk en effectief, daarnaast kunnen ze ook altijd worden uitgebouwd. De producten van LANCOM Systems voldoen altijd aan de laatste technische ontwikkelingen door gratis software- en beveiligingsupdates. Zelfs jaren na de aanschaf zijn ze nog up-to-date.

Twee specialisaties van LANCOM Systems

Wireless LAN voor bedrijven en organisaties

De oplossingen van LANCOM Systems verbinden ondernemingen en instellingen, scholen en universiteiten, hotels en horeca, ziekenhuizen en zelfs gehele woonkernen. Welke oplossing er ook wordt toegepast, onze basis is het bieden van een veilige, lonende oplossing met een hoge inzetbaarheid. Onze oplossingen variëren van het voorzien van breedband internet in landelijke gebieden tot hotspots voor scholen en hotels en WLAN-dekking in grote zalen en gebouwen.

Netwerkverbindingen

De VPN-oplossingen van LANCOM System zijn perfect geschikt voor het verbinden van filialen en vestigingen via 3G/4G mobiele netwerken of internet, maar ook voor het samenvoegen van mobiele gebruikers in netwerken. Het maakt niet uit hoe gecompliceerd, eenvoudig, groot of klein de oplossingen zijn, ze zijn allemaal betrouwbaar en hebben hoge prestaties.

Jan Buis
Michel Woudstra
Country Manager België
Telefoon:  +31 (0) 6 / 54 99 0-771
Email: michel.woudstra@lancom.de
 Jan Buis

 

Vraag een gratis informatiepakket aan of maak vrijblijvend een afspraak .

België
Phone: +31 (0) 6 / 54 99 0-771