WLAN- en VPN-oplossingen voor de publieke sector

Ook overheden en de openbare sector in het algemeen moeten steeds meer kosten besparen en efficiënter gaan werken. Het gebruik van WiFi en draadloze netwerken past daar goed bij, maar tegelijkertijd moeten er hoge eisen gesteld worden aan de veiligheid. Toegang voor onbevoegden is natuurlijk onacceptabel!

Eisen aan WiFi in de openbare sector

  • Procesbeheersing, e-Government, snelle gegevensuitwisseling
  • VPN verbindingen tussen locaties van een dienst
  • Beveiliging tegen afluisteren, spionage en hacken
  • Internet en WiFi voor medewerkers en gasten

Maximale veiligheid

LANCOM partners in België hebben jarenlange ervaring met de integratie van draadloze netwerken voor openbare instellingen. Ze bieden u naast professionele service de hard- en software waarmee u een maximale beveiliging van uw netwerk kunt bereiken: routers met firewall voor veilige internettoegang, VPN-oplossingen voor integratie van meerdere locaties of toegang voor mobiele collega’s, WLAN-totaaloplossingen bestaande uit toegangspunten, controllers en hotspot-oplossingen voor veilige gasttoegang.

Kies voor maximale beveiliging van uw draadloze netwerk met de internationaal erkende certificering “Common Criteria”. Enkele Europese producten bieden beproefde beveiliging conform de hoogste standaarden (CC EAL 4+) en beschermen tegen zogenaamde “backdoors” (toegangsmogelijkheden voor onbevoegden).

Vraag voor gedetailleerde informatie over veilig gebruik van Wifi in de publieke sector ons gratis informatiepakket aan, of maak direct een afspraak met ons.

WLAN-oplossingen is een initiatief van LANCOM Systems.